Professionele gaskachel reparatie: de Verwarming Centrale

Specialist in verwarmingssystemen

 

Verwarming Centrale heeft al 25 jaar ervaring in verschillende verwarmingssystemen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en installatie van verschillende verwarmingssystemen. Ook de reparatie van onder andere uw gaskachel en warmwatertoestellen kunt u aan ons toevertrouwen. Gaskachel reparatie verricht door de Verwarming Centrale garandeert optimaal woongenot.

 

Deskundige reparatie
 

Een gaskachel staat garant voor een aangenaam binnenklimaat. Als specialist in verwarmingssystemen verzorgen wij ook de gaskachel reparatie voor u. Verwarming Centrale heeft vakkundige monteurs met jarenlange ervaring in dienst. Door onze gaskachel reparatie bespaart u niet alleen op stookkosten, maar ook op de aanschaf van een nieuwe gaskachel. Behalve gaskachel reparatie verzorgen wij ook:

 

  • Verkoop van cv-ketels;

  • Onderhoud van cv-ketels en warmwatertoestellen;

  • Verhelpen van storingen;

  • Onderhoud van kachels.

 

Ons servicecontractBij Verwarming Centrale kunt u een servicecontract afsluiten. Wij onderhouden elk jaar uw ketel of warmwatertoestel. Wij maken dan zelf een afspraak met u voor het jaarlijkse onderhoud. Storingen worden binnen 24 uur verholpen, ook in het weekend. U heeft lagere stookkosten, het apparaat gaat langer mee en uw veiligheid is gegarandeerd.

 

Contact

Verwarming Centrale

Warder 74 A

1473 PD Warder