Geiser onderhoud Amsterdam

Toonaangevend in verwarming.

 

Langer genieten van uw geiser?

 

VerwarmingCentrale is toonaangevend in verwarmingssystemen. Wij zijn een klein en flexibel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in onze branche. Behalve de aanschaf verzorgen wij in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht ook het onderhoud van uw geiser. Regelmatig onderhoud van uw geiser garandeert een langere levensduur van het apparaat.

 

Voordelig serviceabonnement.

 

VerwarmingCentrale biedt een serviceabonnement dat praktisch en voordelig is. Met dit abonnement bent u verzekerd van regelmatig onderhoud van uw geiser in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Uw geiser wordt jaarlijks door ons onderhouden. Storingen worden binnen 24 uur verholpen, ook in het weekend. Het onderhoud van uw geiser in de grote steden wordt geheel verzorgd door onze deskundige monteurs.

 

Uiteraard bieden wij ook onderhoudsservice voor klanten zonder een serviceabonnement. Wij brengen dan arbeidsloon en voorrijdkosten in rekening.

 

Altijd tot uw dienst.

 

Storingen aan uw verwarmingsapparaten komen onverwachts. Heeft u de storing niet zelf kunnen verhelpen door middel van de checklist, dan kunt u ons altijd bellen. Onze monteur probeert dan telefonisch en samen met u de storing te verhelpen.

 

Contact

Verwarming Centrale

Warder 74 A

1473 PD Warder