Geiser propaan

Propaan/Butaan Geisers van Bosch en Vaillant.

 

Heeft u een tuinhuis, stacaravan, boot of buitenverblijf. Ook dan wilt u natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn waaronder warm water voor de douche en in de keuken.

 

Wij leveren geisers op butaan/propaan en aardgas. De geiser wordt gratis bij u thuis bezorgd in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. De propaan/butaan geiser kan ook door ons worden geïnstalleerd. Alle benodigde materialen zoals rookgasavoer, waterleiding e.d verzorgen wij.

 

Indien uw geiser een onderhoudsbeurt nodig heeft of als de geiser niet meer werkt? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres, de meeste type geisers kan door ons worden onderhouden of gerepareerd.

 

Voordelig servicecontract

 

Verwarming Centrale biedt een servicecontract dat praktisch en voordelig is. Met dit contract bent u verzekerd van regelmatig onderhoud aan uw geiser op propaan/butaan. Uw propaan/butaan geiser wordt jaarlijks door ons onderhouden. Storingen worden binnen 24 uur verholpen, ook in het weekend. Het onderhoud van uw propaan geiser wordt geheel verzorgd door onze deskundige monteurs. Uiteraard bieden wij ook onderhoudsservice voor klanten zonder een servicecontract.

 

Bel ons voor een scherp aanbod van een propaan/butaan geiser.

 

Contact

Verwarming Centrale

Warder 74 A

1473 PD Warder