Grote order voor Verwarming Centrale

Recent heef Verwarming Centrale een grote order in ontvangst genomen voor het onderhouden en servicen van CV ketels, moederhaarden en geisers in ongeveer 100 woningen te Amsterdam. Deze woningen worden beheerd door de Beheer Compagnie. Een professionele beheer-organisatie van woningen die verhuurd worden. Meer informatie over de Beheer Compagnie kunt u hier vinden. Voor deze order zijn maatwerk afspraken gemaakt. Indien u als organisatie meerdere huizen onder uw beheer heeft of indien u een VvE heeft kunt u met ons contact opnemen voor een offerte op maat.

#BeheerCompagnie #VvE #Onderhoudscontract #CVketels #geiser

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square