Voor stadsverwarming in Purmerend: Verwarming Centrale

Stadsverwarming in Purmerend: verwarmen op recycle basis

 

Verwarming Centrale is al 25 jaar de specialist in verwarmingssystemen. Op vakkundige wijze leggen wij de stadverwarming in Purmerend voor u aan. Onze stadsverwarming in Purmerend staat bekend om het hoge rendement en de compacte uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij u een optimaal woongenot.

 

Duurzame manier van verwarmen
 

Stadsverwarming is een zeer energiezuinige en duurzame manier van verwarmen. De woning wordt verwarmd door de restwarmte die vrijkomt bij het opwekken van elektriciteit. Doordat er minder schadelijke stoffen uitgestoten worden is deze manier van verwarmen erg milieuvriendelijk. Behalve het aanleggen van stadsverwarming in Purmerend zijn wij ook de specialist in het verhelpen van eventuele problemen. Lekkages worden door onze monteurs snel opgespoord en gerepareerd.

 

Geen servicecontract? Toch onderhoudsservice!
 

U kunt bij ons een servicecontract sluiten. Een maal per jaar wordt uw verwarmingsinstallatie door ons onderhouden. Heeft u geen servicecontract gesloten? Ook dan kunt u gebruik maken van onze onderhoudsservice. U betaalt dan de voorrijdkosten en het arbeidsloon.

 

Contact

Verwarming Centrale

Koggenland 241

1447 CH Purmerend