Geiser reparatie Amsterdam

Heeft uw geiser kuren? Dan bent u bij Verwarming Centrale aan het goede adres! Wij zijn een klein en flexibel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in onze branche. Behalve de reparatie van uw geiser verzorgen wij in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht ook het onderhoud daarvan!
Regelmatig onderhoud van uw geiser garandeert een langere levensduur van het apparaat.

Voordelig serviceabonnement regio Amsterdam

Verwarming Centrale biedt een serviceabonnement dat praktisch en voordelig is. Met dit abonnement bent u verzekerd van regelmatig onderhoud van uw geiser in de grote steden. Uw geiser wordt jaarlijks door ons onderhouden. Storingen in Amsterdam worden binnen 24 uur verholpen, ook in het weekend. De reparatie van uw geiser wordt gedaan door onze deskundige monteurs. Door onze grote voorraad van onderdelen kunnen wij u praktisch altijd meteen helpen.

Uiteraard bieden wij ook onderhoudsservice voor klanten zonder een servicecontract. Wij brengen dan arbeidsloon en voorrijkosten in rekening.

Altijd tot uw dienst.

Reparatie aan uw geiser komt vaak onverwachts en komt eigenlijk nooit goed uit. U kunt ons altijd bellen. Wij zullen eerst proberen om u telefonisch te adviseren. Soms is dat al de oplossing. Lukt dit niet dan komt er op zo’n kort mogelijke termijn een monteur bij u langs voor de reparatie van uw geiser.

Storing? Bel 06-133 45 490