Service en Storingen

 

Service en Onderhoud

Goed jaarlijks onderhoud aan uw cv ketel, geiser of gaskachel is altijd zinvol. Uw stookkosten zijn lager, het apparaat gaat langer mee en uw veiligheid is gewaarborgd. Dit geldt voor nieuwere toestellen, maar ook voor modellen die ouder zijn dan acht jaar. Een goed onderhouden cv-ketel, gaskachel of geiser geeft ook minder storingen en is zuiniger in gebruik.

Serviceabonnement

Het serviceabonnement van Verwarming Centrale is praktisch en voordelig. We onderhouden dan 1 keer per jaar uw ketel of warmwatertoestel. U hoeft niet zelf in de gaten te houden of het tijd is voor het jaarlijkse onderhoud; wij herinneren u er aan via een schrijven om uw jaarlijkse onderhoudsafspraak bij ons in te plannen. Storingen worden binnen 24 uur verholpen, ook in het weekend.

Geen Serviceabonnement?

Wij helpen u ook graag indien u geen serviceabonnement heeft bij ons. We brengen dan arbeidsloon en voorrijkosten in rekening bij storingen. Zonder servicecontract heeft u echter geen recht op hulp binnen 24 uur. Wij zullen echter altijd ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Heeft u een storing?  Bel 06-133 45 490

 

Tarieven - Klik hier voor de tarieven.

 

 

Storing? Bel 06-133 45 490