Stadsverwarming monteur

Verwarmen op recycle basis

Verwarming Centrale is al 25 jaar de specialist in verwarmingssystemen. Op vakkundige wijze legt onze stadverwarming monteur stadsverwarming voor u aan. Onze stadsverwarming monteur repareert en installeert Stadsverwarming.
Wij staan bekend om het hoge rendement en de compacte uitvoering. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise garanderen wij u een optimaal woongenot.

Duurzame manier van verwarmen

Stadsverwarming is een zeer energiezuinige en duurzame manier van verwarmen. De woning wordt verwarmd door de restwarmte die vrijkomt bij het opwekken van elektriciteit. Doordat er minder schadelijke stoffen uitgestoten worden is deze manier van verwarmen erg milieuvriendelijk. Behalve het aanleggen van stadsverwarming zijn wij ook de specialist in het verhelpen van eventuele problemen. Lekkages worden door onze monteurs snel opgespoord en gerepareerd.

Geen servicecontract voor onderhoud van uw stadsverwarming?
Toch onderhoudsservice!

U kunt bij ons een servicecontract voor onderhoud stadsverwarming sluiten. Een maal per jaar wordt uw verwarmingsinstallatie door ons onderhouden. Heeft u geen servicecontract gesloten? Ook dan kunt u gebruik maken van onze onderhoudsservice. U betaalt dan de voorrijdkosten en het arbeidsloon.

 

stadverwarming-monteur 

Storing? Bel 06-133 45 490